Praktische informatie

Rooster

Bekijk via onderstaande knop het rooster om precies te weten waar en wanneer jouw fysiotherapeut aanwezig is.

Graag meenemen

Het is handig om lekker zittende kleding aan te trekken en een handdoek die wij kunnen gebruiken om op de behandeltafel neer te leggen.

Contracten met ziektekosten-verzekeringen

Met de volgende zorgverzekeraars hebben wij geen contract afgesloten:

  • CZ
  • Menzis
  • Ohra
  • Delta Lloyd.

Omdat wij geen contract hebben afgesloten, kunnen wij uw behandelingen fysiotherapie niet direct declareren bij bovengenoemde zorgverzekeraars. Dit betekent niet dat u de kosten voor fysiotherapie niet vergoed krijgt. Wel betekent dit voor u dat u de facturen rechtstreeks van ons ontvangt, en u de kosten zelf dient te declareren bij uw zorgverzekeraar.

Inloopspreekuur

Iedere maandag kunt u in onze praktijk in de Langetaam in Maasland terecht voor het inloopspreekuur, dat gehouden wordt van 16.30 – 17.30 uur. Onze fysiotherapeut Remco van Vliet brengt aan de hand van uw klacht(en) geheel vrijblijvend advies uit over hoe verder te (be-)handelen.

U kunt u aanmelden door een telefoontje naar 010 – 59 27 990 of een mail naar spreekuurmaasland@fysiocentrum.nl

Spreekuur spelers Excelsior Maassluis
Iedere week op maandag en woensdag van 16.30 – 17.30 uur hebben wij ons spreekuur in Maassluis speciaal voor spelers van Excelsior Maassluis. Neem vooraf contact met ons op om een afspraak in te plannen, dit kan telefonisch, via de mail of door het afspraken-formulier in te vullen.

Heeft u nog andere vragen?

Heeft u nog andere vragen of wilt u direct een afspraak inplannen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen zullen we op zoek gaan naar een passende oplossing die voor u werkt.

Contact

Hoofdlocatie Langetaam
Langetaam 17
3155 TE Maasland

010 – 5927990
info@fysiocentrum.nl
 

Locaties

Locatie De Vloot
De Vloot 59
3144 PC Maassluis

Locatie ‘s-Herenstraat
‘s-Herenstraat 17
3155 SJ Maasland

 

Inloopspreekuur

Elke maandag tussen 16.30 – 17.30 uur kunt u in onze praktijk in de Langetaam in Maasland terecht voor het inloopspreekuur.