Remco van Vliet

855516915_fysiocentrum-remco.jpg


In juli 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Na mijn opleiding ben ik in augustus van dat jaar direct begonnen met werken bij Centrum voor Paramedische Hulp, en ik werk hier nog steeds met veel plezier.

Na mijn studie heb ik diverse cursussen afgerond, waaronder Dry Needling en Medical taping. Naast de klassieke fysiotherapie kunt u ook voor deze behandelmethoden bij mij terecht.

Een persoonlijke benaderingswijze van het gezondheidsprobleem van de cliënt is in mijn ogen essentieel. Elke cliënt heeft zijn of haar eigen persoonlijke behandeldoelen, en iedereen verdient hierbij een passende benadering en behandeling. Ik streef ernaar om die persoonlijke behandeldoelen te bereiken, zodat de cliënt weer in staat is de activiteiten uit te voeren die hij/zij graag zou willen.

Naast mijn werkzaamheden bij het Centrum voor Paramedische Hulp ben ik actief als fysiotherapeut en hersteltrainer bij voetbalvereniging MVV'27 in Maasland. (www.mvv27.nl)
Hier ben ik samen met de medische staf verantwoordelijk voor de verzorging en behandeling van de selectie en de jeugdelftallen. Ik behandel spelers met klachten en/of blessures en geef hersteltraining op het veld. Doel is om de betreffende spelers fit te krijgen, zodat ze weer op hun oude niveau kunnen presteren.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen bij TV de Commandeur in Maasland.


BIG registratie: 99 91 74 07 904