Paul Husslage

855516875_fysiocentrum-paul.jpg


In 1981 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie.
Na mijn studie heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van manuele therapie, sportfysiotherapie, het behandelen van chronische pijn, CRPS-1 (dystrofie),
en Dry Needling.
E?n van mijn specialiteiten is het behandelen van CRPS-1, beter bekend als dystrofie, en het behandelen van chronische pijn patiënten. Dit doe ik in nauwe samenwerking met de pijnkliniek van de Reinier de Graaf Groep in Delft.

Een tweede interesse en specialiteit is het behandelen van sportblessures.
Ik heb ruime ervaring in het behandelen van voetbal- en tennisblessures en ik ben gespecialiseerd in het behandelen van de tennisarm.

Al 25 jaar maak ik als fysiotherapeut onderdeel uit van de medische begeleiding bij Voetbalvereniging Excelsior Maassluis (www.excelsiormaassluis.nl).
Omdat ik zelf 11 jaar in het eerste elftal van Excelsior Maassluis heb gevoetbald, kan ik me goed verplaatsen in de sporters.
Ook ben ik loop-, conditie- en hersteltrainer. Hierbij eindigt de behandeling niet in de praktijk, maar krijgt de sporter ook op het veld goede begeleiding. Het streven is de sporter weer fit te maken op het juiste niveau.

Een derde interesse is het behandelen van patiënten met Dry Needling (www.dryneedling.nl).
Dry Needling is een effectieve behandelmethode die zich specifiek richt op zogenaamde 'triggerpoints' Een triggerpoint is een verkrampte plek in een spier, die naast lokale drukpijn ook vaak pijn 'op afstand' veroorzaakt.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
- de armen en benen (extremiteiten);
- de wervelkolom;
- de kaak;
- de hoog cervicaal regio (master Dry Needling hoog cervicaal).

In mijn vrije tijd tennis ik graag en hou ik me bezig met alles wat met voetbal te maken heeft. Mijn andere hobby's zijn: op vakantie gaan en onze labradoodle Ushi.


BIG registratie: 19 03 39 72 004