Peter 't Hart

855516873_fysiocentrum-peter.jpg


Vanaf 1982 ben ik fulltime werkzaam als fysiotherapeut. Sinds 1991 ben ik praktijkhouder in de maatschap Centrum voor Paramedische Hulp, met locaties in Maasland en Maassluis. Mijn specialisatie is manuele therapie.
Het vak van fysiotherapeut moet bij de persoon/hulpverlener passen. Aan de ene kant is er de medemenselijkheid, aan de andere kant de kennis van zaken.
De interesse voor de mens met zijn/haar gezondheidsprobleem en een persoonlijke benadering, zijn belangrijke ingrediënten om te komen tot een optimale inschatting van het probleem en de oplossing daarvan.

Ik benader u als fysiotherapeut vanuit het bio-psychosociaal model.
De mens kan last of hinder ondervinden van biologische factoren, zoals bijvoorbeeld spieren, gewrichten, pezen, etc. Maar het is ook belangrijk om kennis te hebben van de psychologische factoren die meespelen, door te vragen naar iemands gedachten of emoties in relatie tot het gezondheidsprobleem. We weten namelijk dat deze factoren elkaar beïnvloeden.
Tot slot: vragen over het zingevingsvraagstuk of existentiële vragen - dit zijn vragen aangaande de zin van het bestaan - zijn m.i. soms zeer belangrijk, en die zal ik in een gesprek zeker trachten te bespreken. Deze vragen hebben meestal een pastorale inslag; het antwoord ook.


BIG registratie: 29 03 37 79 604