Mijn naam is Ton Vonk en ik ben ruim 30 jaar werkzaam als fysiotherapeut. De anatomie, fysiologie en complexiteit van het menselijk lichaam heeft mij altijd gefascineerd.

Ton VonkAlles in het lichaam werkt met elkaar samen, en bij problemen wil ik daar graag wat aan kunnen doen. Fysiotherapie alleen is dan niet altijd de oplossing. Dat is dan ook de reden dat ik acupunctuur ben gaan studeren én beoefenen, en dat ik mij verdiept heb in progressieve geneeskunde (homeopathie, voedingsleer, neuraaltherapie etc.)

Veel mensen kennen mij en onze praktijk van de effectieve methode die wij toepassen voor de behandeling van de zogenaamde 'tenniselleboog'. Maar ook zie ik veel mensen met overgewicht en behandel ik vrouwen met overgangsklachten d.m.v acupunctuur of andere vormen van alternatieve geneeswijzen.

Recentelijk ben ik me gaan toeleggen op de behandeling van chronische pijnklachten. Deze patiënten zijn met een combinatie van diverse therapieën vaak goed te helpen. Pijn is sowieso een uitdaging voor een acupuncturist, en door mijn holistische benadering kan ik vaak meer bereiken dan in eerste instantie gedacht.

Ik heb na al die jaren nog steeds heel veel plezier in mijn werk en vind de contacten met patiënten iedere dag weer prettig en leerzaam. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met mij opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons telefoonnummer: 010 – 59 27 990.

Adres:

Centrum voor paramedische hulp

Langetaam 17
3155 TE Maasland
T: 010- 59 27 990

De Vloot 59
3144 PC Maassluis
T: 010- 59 27 992
M: info@fysiocentrum.nl

Ga naar boven